Ook dit jaar organiseert Vereniging Oranjefeest Stellendam weer het jaarlijkse Huttendurp!

Alle kinderen/jongeren van 4 t/m 14 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement. Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom onder begeleiding.

Het evenement begint vrijdag om 10:00 uur en zal zaterdag rond 14:00 uur eindigen. Om 14:00 worden alle hutten afgebroken en opgeruimd. Bij goed weer zal ook dit jaar weer een groot gedeelte van het gebruikte hout worden opgebrand om 16:00. De tijd tussen 14:00 uur en 16:00 uur wordt gevuld met een schuimparty voor alle kinderen.

Voor elke deelnemer die lid is van de vereniging bedragen de kosten €10, –

Voor elke deelnemer die niet lid is van de vereniging bedragen de kosten €15, –

Voor dit inschrijfgeld krijgt elke deelnemer gedurende het evenement de volgende faciliteiten: 

  • Eten en drinken. (Op vrijdag: Lunch, avondeten en verschillende tussendoortjes. Op zaterdag: ontbijt, lunch en verschillende tussendoortjes. Drinken wordt de dagen door geschonken.)
  • Hout om hutten te bouwen, verschillende activiteiten waaronder een buikglijbaan, kampvuur en een schuimparty.
  • Zwemmen op vrijdagavond om 20:30. (speciaal voor de deelnemers en ouders is het zwembad afgehuurd om alle inspanningen van deze dag eraf te zwemmen.)
  • De nacht in je hut slapen! Wie wil dat nu niet? (Nachtwakers zijn aanwezig)

Kortom als deelnemer hoef je je nergens druk om te maken! Je moet alleen een hamer en evt. slaapspullen en zwemspullen mee nemen!

Voor de volwassene die helpen met bouwen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de catering. Leden betalen hiervoor € 5, – en niet leden betalen € 7,50. Deelname aan de catering is te vermelden op het inschrijfformulier.

Schrijf je in via het inschrijfformulier onder de kop Inschrijfformulier huttendurp 

 

 

Hopelijk tot dan

 

Het bestuur van Vereniging Oranjefeest Stellendam